Sörfőző tréning

A résztvevők profi sörmester útmutatásával, mobil sörfőző berendezést használva, megfőzik az általuk kiválasztott, kedvenc sörtípust.

Az egész napos főzés egyeztetett kerettörténet tematikáját követi, emellett a főzési lépések között csapatkohéziót növelő játékos feladatokat hajtanak végre csapatokra osztva.

A program utókövetéseként a résztvevők megkapják a saját maguk által főzött palackozott sörüket.

A tréning célja

Egynapos tréningként elsődlegesen csapatok együttműködésének javítása és a közös célok elérésének módszereit támogató program.

Ugyanakkor a tréning során a trénerek antropológiai módszerekkel a csapat működéséről, a tagok egymással való viszonyáról megfigyeléseket gyűjtenek, amelyeket egy második napon a csapatnak visszajelezve a hatékonyabb közös mindennapi munkát támogató workshopon dolgoznak fel a résztvevők csapatával.

Résztvevők

Egynapos csapatépítéséként bárki, aki szeretne egy különleges élményben részt venni, a sör történetéről, készítéséről többet megtudni és kipróbálni a sörfőzést egy nemzetközileg elismert sörmester támogatása mellett.

Csapathatékonyság növelő tréningként a napi munka során együtt dolgozó csoprtoknak javasoljuk, különösen akkor, ha problémás a tagok közötti együttműködés.