Health-Safety-Environment (HSE) tréning

A biztonságos munkavégzés mindenkinek egyformán fontos, akár vezetőként, akár beosztott kollégaként dolgozik egy szervezetben. Ez testi és lelki egészségünket, a biztonságos és egészséges munkakörnyezetet egyaránt magába foglalja.

Az ezt támogató szabályokat azonban nem mindenki egyformán tartja be, különösen mikor a munka nagy időbeli vagy teljesítmény stresszel jár. A tréning abban segít elsődlegesen közép- és felsővezetőknek, nagyon gyakorlatias módszerekkel, hogy az emberi viselkedést megismerve olyan eszközöket adjon, amelyekkel sikerülhet elérni a HSE tudatos mindennapi munkavégzést, a hozzáállást, a szabályok betartását és betartatását, hogy a munkabiztonság mindenkinek a saját ügye lehessen.

A képzés célja

Az emberi viselkedés megértésén keresztül a cég HSE kultúrájának kialakítása, fenntartása, a szabálykövető mindennapi munkavégzés támogatása, melynek eredményeként a cég belső és külső megítélése tovább javul.

Résztvevők

Nem csak munkabiztonságért felelős kollégáknak javasoljuk, hanem minden olyan vezetőnek, akinek fontos, hogy kollégái a nap végén ugyanolyan testi és mentális állapotban menjenek haza, ahogyan megérkeztek a munkahelyükre és hogy a környezettudatos viselkedés jelen legyen a vállalat életében.